checkonsstoerzijn.reismee.nl

Salaam Aleikum

Na een prachtige vliegreis met zulke mooie wisselende landschappen (rivieren, eilanden, groen, sneeuw!!->in Riga!, stapelwolken, lichtjes steden enz) zijn we om 23:30 (Nl. tijd) geland in Amman. Voor Laura en mij echt de dag van ons leven: voor het eerst vliegen! En dan nog wel 3 keer opstijgen en 3 keer landen, perfect!
In Amman werden we bij de visumverstrekkingf duidelijk opgemerkt als buitenlanders: Door die bijzondere belangstelling duurde het in ieder geval een behooorlijk tijdje voor we daar klaar waren, en vervolgens stond Dick ons op te wachten.
Snel met de auto naar hun huis gereden, Marlies vroeg ondertussen Dick van alles over de sociale kant van het leven in Amman (het was dus midden in de nacht), Dick vond dit ook erg grappig.
Aangekomen bij het huis van Dick en Willy (echt een mooi uitzicht vanuit hun huis: heuvels met huizen er tegen aan), ontving Willy ons (om half 2 's nachts Jd tijd) met flesjes water en druivensap, waar we behoorlijk van genoten.
Nog even gezellig praten en toen heerlijk ons bed in.

En de wekker hebben we hier niet nodig: we worden wakker gemaakt door een vrolijk ijscoman-melodietje! Enkel is het hier de gas-man, die gasflessen levert.
Je hoort ook van allerlei geroep de dag door via een microfoon. Volgens Dick roepen ze etenswaren die ze te koop hebben.

We gaan snel de tuin van Dick en Willy bekijken!

De groetjes van ons drieën!