Ola chicas!
Wow, wat een leven! Spanje is echt genieten! Alhoewel het eerst nog een beetje onwerkelijk was dat we écht in Barcelona beland waren, hebben we ons inmiddels al helemaal aangepast aan het Spaanse ritme: in de ochtendzon een cappuccino en een baquette, een beetje door Barcelona slenteren, 's middags misschien siësta houden, 's avonds laat eten en dan heerlijk weer de stad in.
[Ik (Marlies) vind het hier zo geweldig dat ik ervan overtuigd ben dat ik toch echt zuidelijke wortels moet hebben. Ik ga ook prima voor Spaanse door (maar in Jordanië dachten ze dat ik Arabisch was en in Israël dat ik Joods was, dus misschien telt dat niet helemaal..)]
Het leukste hier is toch wel dat we zo veel gezellige mensen ontmoeten. Italianen, Syriërs (yes, toch nog onze Arabische woorden oefenen!), Polen, Letten, Nederlanders, een Braziliaan, een Jood, een Mexicaanse, een Boliviaanse... alleen nog niet echt veel Spanjaarden. Maar dat komt vast nog wel
Waar we gelukkig nog niet van hoeven af te kicken is de mannelijke aandacht, want ook hier zijn we nog steeds prachtig. Dat alleen al is een reden om nog lang niet naar huis te komen... Als mijn geld nog niet bijna op was, zouden we ons hier nog tíjden kunnen vermaken! Dat doen we niet hoor, we hebben ons fantastische hostel geboekt tot maandag (met een behoorlijk percentage discount en gratis internet 'because you are so cool and relaxed'
En nu gaan we snel de Gaudí-wijk in!
Adios Amigos!